lite nyheter.Det börjar närma sig September!
Jag fick mitt visum efter spenderat 5 timmar på ambassaden, det "gröna" kortet i passet är still ett mysterium, men jag hoppas på det bästa.
men det är inte rättvist jag har inte gjort något fel, detta bara MÅSTE gå vägen.
min plan B om jag inte släpps in i landet är fortfarande jävligt OKLAR (fast det tänker vi inte på nu) nä!

när jag äntligen skulle boka biljett blåser Irene upp, men jag planerar väl att åka fredag, lördag eller kanske söndag, allt beror på lite olika saker.

jag fick ett helt underbart mejl av min familj i Connecticut idag, jag blev så rörd att det kom tårar, & så för att spä på det hela satte jag på min & flickornas mys-låt Hannah Montana, & tårarna bara sprutade.
jag kan inte sätta ord på hur mycket jag saknar dom 2 liven, jag har lärt mig så mycket om mig själv genom dom & dom är som mina små-bästisar.
när vi hänger är det inte prat om kärlekstrubbel, jobb, party, kaffedrickande, långa promenader som gäller... inget vuxet heltenkelt!

nej vi leker fullt ut HELA DAGARNA tills vi är så slut att vi hamnar i en enda hög i soffan tittandes på en disney-film liksom.

& så skulle jag vilja hälsa på Tami & http://jennybenny.blogg.se/ & andra härliga människor jag träffat på.

spatsera till mina smultronställen,
käka på mina absoluta favoritställen
& strosa runt på gatorna i stan & insupa allt som går att ta åt sig Grönt Kort i Pass = ProblemDet sitter ett grönt litet kort i mitt pass, som inte ska sitta där, det betyder PROBLEM 
& det betyder att det inte blivit registrerat att jag lämnat USA
sist jag var där förra året, helvetes jävla fan fan, & vad innebär det för mig?
jo att det kan bli svårt för mig att få ett nytt visum, det kan ta 4 månader att ställa det till rätta då jag måste vända mig till medborgarkontoret i Kentucky, & jag som ska på intervju på onsdag.   
Å nu blev jag så inibombens stressad, vad händer nu egentligen, ingen aning?

Annars får jag väl börja studera enligt urplanen, & eftersom jag kom in i Gbg, så är jag glad!

Men jag vill veta nu!
Jag önskar att personen som ska intervjua mig inte är bitter utan en god person som inser hur mycket jag vill åka & hjälper mig.RSS 2.0