22/6

En dag till har gått av mitt glamorösa nannyliv! javisst.
Idag har jag haft hand om 4 kids, blev lite mycket där ett tag, amerikanska barn har så mycket energi!
Jag vände ryggen till, kan inte tro att det var mer än 5 minuter, för att göra "snacks" & då lyckas då få solrummet översvämmat!
Solrummet ligger intill finrummet (där dom har riktigt "fina" möbler), och där får dom absolut inte leka, jag tror vi hade 9 handdukar till o få bort allt vatten, blev lite kallsvettig där ett tag, men det ordnade sig!
sen åkte vi till melrose place & badade pool, nya avsnitt har förresten börjat!

svettäklig & genomtrött
imorgon vill jag gå på bio, Hangover!

Midsommar vs frihetsgudinnan




Jag fick trots allt ledigt i fredes eftermiddag så en glad bina tog tåget in till Manhattan för att fira svensk midsommar i battery park. Det var solsken för första gången på två veckor, lycka!


Jag blev så övrraskad jag trodde inte det fanns så många svenskar i New York, (så många hippa och fräscha människor på en & samma plats, eftersom amerikanarna har oftast fruktansvärda kläder och ser inte precis nyduschade ut )

Man kunde få mat om man ville ha det, eller sommarbål, daim korv med bröd..allt! det knöts kransar & kören sjöng sommaren är kort, blomstertid, så skimrande & alla sommarlåtar, senare var det dans runt midsommarstången vi var såklart på plats, räven raskar, karusellen och så raketen förstås, åhh vilken eftermiddag!

Sorlet lär precis som det skulle & det tillochmed luktade som att det lika gärna vara hemma någonstans.




Jennys klänning gick sönder så jag fick sy lite..


supersöt


När solen gick ner åkte vi vidare till stefans lägenhet  i soho.



Vilken jäkla lägenhet sen då, och för att inte tala om takloftet, där jag och jenny flamsade runt fulla som kastruller (som i filmer det är verkligen inget staket så är man inte försiktigt kan man lätt ramla ner, jag fick lite lätt svindel) Stefan var så snäll och bjöd på kötbullar, nypotatis o sill allt som hör kvällen till.

Sen gick vi ut & dansade.



Fortfarande fulla efter 2 timmars sömn ger vi oss av till Grand Central för att ta tåget hem, då dör vi nästa av skratt när jag plötsligt upptäcker denna mannens min.



19 juni

Glad midsommar!
Jag har bakat jordgubbstårta till flickorna för dom slutade skolan idag, hur god som helst!
är inte jah en söt nanny så säg =)
knytit sötaste kransen av plastblommor
o det bara regnar & regnar superdeprimerande

jag jobbar till 6 imorgon vilket suger jävla hårt om jag får säga det, missar picknicken i battery park, kommer vara hur mycket svenskar som helst där ju!
fast jenny har fixat pojkfest & inte vart som helst utan mitt allra bästa favoritställe Soho..en kille eh (man) kanske jag ska säga allvarligt talat bor där..yihaaa lets party...oh vad jag vet har han köttbullar
sen ska vi vidare till ballroom där adam tiensta ska spela ..och det kommer bara vara massa swedes överallt, det är nästan så jag måste hoppa när jag tänker på det!!
klassiska problemet, jag har inga kläder, ingen tid till o shoppa..let´s go naked!
vi behöver varken vara uppe tills morgonen för att ta tåget hem eller boka hostel för vi får sova hos Feben, perfekt!
fast dansa till det blir morgon gör vi nog i vilket falls om helst, så vad gör det, vem har tid & sova när det är helg? inte jag!

I´ll miss you


I can´t believe that i never get used to the feeling when people leaving me. I thought i was fine saying goodbye to my dear friends today, but the moment I was alone in the car I felt so sad, and the song did´t make things easier, but I didn´t wanna switch either because I needed some crying for once, was long time ago.

10/6

Det är morgon och jag har precis kört flickkorna till skolan, kommer hem och kryper ner i sängen igen, då ringer telefonen!
Hi Sabina, can you please bring me my note!
va, ursäkta? vadå nu?
Seriöst lärararen var i bakgrunden & bad mig köra & lämna en lapp där det står att hon ska på fotboll efter skolan....is this for real? jag blev så jävla irriterad precis som att läraren inte kunde tagit upp telefonen & jag kunde talat om för henne, nej gud nej! Så jag fick köra hela vägen till skolan som tar mig ungefär en halvtimme i trafik. Men allvarligt talat vad tror dom att ungen ska villas bort nånstans på vägen, ska vara så speciellt ..ibland kan usa (oc h deras viktigheter)vara riktigt irriterande!

Iallafall..vädret har varit rätt trist, så jag har inte tagit mig för speciellt mycket.
Nora kom över på kvällskvisten för att göra mig sällskap medans flickorna sov, sen åkte vi till vårt favorit café Las Vitas. På lördag blir det bbq at Noras hus, för hon & Ngoc lämnar, såklart när vi börjar bli riktigt goda vänner. Förras årets avskedsfest blev pappan så full att han låg & spydde hela dagen efter, hehe det kan bli kul detta =)

O förresten imorgon har jag antagligen min första träff med en kille. wihooo, jag ringde upp han nyss pallade inte med massa sms, pang på rödbetan! Iallafall han ville att vi skulle spela tennis, so tennis it is!
Jag som är så jävla atletisk & sportigt härtig av mig, nej! Men jag ska sätta på mina tenniskjol, & mina söta små vitsmutsiga skor, så får vi väl se om allt blir bra ändå kanske!
O nej han är inte min typ av kille (vad som nu är min typ av kille, vet jag inte ens själv) men jag ska iallafall ge den stackars kraken en chans, det är det minsta jag kan göra!

(och kom inte & säg att jag har blivit rund i ansiktet, för det vet jag redan! blame it on the s s s suugar!)
Jag behöver en kram!


7/6

I söndags strosade jag runt i stan med Lotta & Jenny.

Jag tittade inom Filip & Fredriks program & fick se min absoluta favoritkille i hela världen!

Det är så himla roligt & se när folk blir generade..stackarn skämdes så mycket så han visste inte vart han skulle ta vägen!

http://kanal5.se/web/guest/sondagsparty




6/6




Vaknar dagen efter med att switzerlady i sängen bredvid slänger chockladkakor i min säng, nej men säj tackar! Jenny gav sig av tidigt, jag kunde bara inte gå upp, allting snurrade i min skalle!

Det påminde mig förresten om en gång när dom ringde från duvan en lördagsmorgon, lördagsmorgon betyder såklart dagen efter altona.

Jag fattade mest ingenting, varpå Maud frågade om jag kunde komma ner on 20 minuter.

- Vänta jag ska kolla säger jag & reser mig upp

kort tystnad

- näe, det går inte idag & så kryper jag ner i sängen igen!

Haha, jag tittar upp & där står mamma i dörren, tur att det var Maud i telefonen, men så kul vi har haft åt detta!


iallafall eftersom att det regnade fredagkväll tog vi första bästa hostel vi kunde hitta, vilket var mitt på time square, så jag köpte frukost & satt och kollade på folk innan Nora kom.

mest var jag fashinerad av naked cowboy, det var så sjukt kul, alla gamla tanter som gick fram för att klämma & bli klämda på röven medan gubbarna stod bredvid & tog kort, så komiskt!


Iallafall nu tog det så lång tid med bilderna på grund av min dator, som jag förövrigt vill mörda! Men vi hade en supermysig dag upptäckte massa nya intressanta gator, & så mys i central park som ett bra avslut!


Nu måste jag sova, berättelsen om söndagen ska ni få höra en annan dag!


Peace


5/6

Jenny & jag, jenny & ja

Vi åkte in till stan & träffade ett par av hennes kompisar,

Websterhall igen

sena som tusan, beredda på, för det första lång kö, spiknyktra & 30 $ bill inträde, så vi gnäller lite på vakten som då säger

- is it this man your looking for

så får vi gå före alla & direkt in vid ett bord där sprit & blannvann står på bordet, varsegoood!

ja men tackar så mycket, det är så det ska gå till, jajjamensan!

resten är lite suddigt, jo jag somnade på mcdonalds ..haha som vi retade marianne för det förra helgen!

lyckades bli dritings & vandrade halva ön tillbaka på småtimmarna vilket kändes som 1 minut..

ramlade direkt i uppesäng på hostel, & somnade bums

                Denna bilden knäppte någon vimmelfotograf utan att jag hade en mista aning om det, hittade den nyss!
                      (ursäkta min jävulusiska pudelfrisyr, det ser för jävligt ut & jag vet om det, men jag vågar bara inte gå till frisören här, för jag minns sist när maria klippte av mitt hår jag var 12 och skulle precis sluta sexan, jag var så arg att jag ville slå hennes son som gick i några klasser under mig, jag är inte så mycket aggro men när det kommer till mit hår, då jävlars)







Peace and love

3/5



 

sbg rock, det känns lite lite tufft & veta att alla festar & ses därhemma nu, att allt går vidare precis som förut, fast utan mig!
Lite ego, ett tag var jag rädd att folk skulle glömma mig (för ett år är ju såå lång tid) men jag har insett nu att det funkar ju inte riktigt så. Ni kan glömma mig så mycket ni bara kan (just nu) jag är ändå inte heller så jättebra på att höra av mig, men en dag kommer jag hem igen & då hoppas jag att vi kommer vara bästa vänner igen för evigt & för evigt!


Jag har fått så himla många fina kommentarer & jag blir lika glad varje gång jag upptäcker dom!


Som mesmallan exempel, kallar mig & ami bortskämda ungar, som bölar när hon läser dikter på vårt kylskåp & kollar på youtubeklipp..men som vi i nästa stund viker oss av skratt i varsin soffa, som jag saknar otroligt mycket!


Bara filto & jag vet hur det känns att ha legat för länge på varsin madrass i en pool på andra sidan jorden & känna känslan av russintår som möts, och faktiskt tycka att det av någon anledning är hysteriskt galet roligt!  


& tezz, det krävs en speciell smarthet för att vara så rolig som du är..


Sara säger..

"bina, nästa vecka är rocken. Det kommer svida extra starkt i mitt hjärta att du inte är hemma med mig då. Jag har ff hela helgen, och jag vet att du och jag skulle tagit bussen hem på natten efter en hel dag på festivalen o gosat ner oss skitiga om fötterna o gungat oss till sömn i min säng. Buhh"


åhh min vän det du har fångat mig & dig i ett nötskal, du är nog den enda personen i världen som jag vet gungar sig själv till sömn precis som jag gör, jag tror att vi är ganska lika ändå, du & jag  


Michus & tilda som jag inte träffar alltförofta, men som jag tycker om & är glad att jag har, jroligt att ni kollar inom då & då,


Emelie, jävla upptagen, klappar antagligen katter & skriver noveller med tårna, men det gör mest inte så mycket för vi älskar varandra ändå!


2/6

Har precis varit på dejt med 2 svenska tjejer, jag fick deras e-mails & så tog vi en caffe idag!

Superhärliga, verkar vara lika törstiga på livet som mig, på fredag ska vi antagligen till Manhattan tillsammans, och deras vänner från New Jersey.

Va jag är lycklig, va jag är lycklig, måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag & söndag...lalala

Jag är ledsen för att jag inte får gå på sista söndagspartyt när håkan kommer & allt, men just nu gör det inte så mycket!


Opa är hemma igen, han har varit på långkryssning i Europa, han hade med sig lite av vad som sägs vara världens finaste chocklad, från belgien tror jag bestämt det var! Mmm...


O Bailey har blivit klippt, han ser inte klok ut hundstackar´n, han är inte söt alls längre, eller joo han är min lille bebis! Jag har aldrig varit med om kelnare hund, men han ser fortfarande förjävlig ut!


Nu ska jag ut & sola lite innan kidsen kommer hem!

Ha´re


30/5




 

 




I lördags var jag & kollade på Alisons fotbollsmatch sen tog jag tåget in till Manhattan, för att möta upp Helena, Elisabeth & Erika, Josses kompisar från Boston!

Kärt återseende vid biblioteket & mexicanskt i Bryant park.
Det var lite extra folk i stan, inte för att det någonsin är folktomt, men vi fick höra att presidenten var på besök även Prinsen av england, hade kommit för att spela pool med sina kompisar.

Sen tog vi tunnelbanan till Harlem där vårt hostel låg, jag var lite rädd för vad som väntade. Hostellet var helt suveränt bättre än hotel skulle jag säga superfräscht! Efter mörkning, vid 10 skulle vi ut & köpa lite lemonad, det var läskigt, vi gick fort som fan, alla lika tysta tills någon kläcker, 
- tjejer har ni märkt att vi är dom enda vita personerna på dom 10 minuterna vi vait ute, jo tack!

När vi kom in i liquir store, vänder alla sig om & tittar på oss, expiditen är jätteagressiv & jag var livrädd..haha! Vi fick kommentarer som girl how do you like harlem and are you scared..ohh jag åker nog inte dit på natten igen, okey kanske om jag har en stor & stark man vid min sida!

Jean-Philippe var vår promoter, & clubben sög riktigt hårt, men vi blev fulla iallafall!

En av tjejerna betedde sig lite väl dåligt skulle jag säga, jag blev irriterad & gick och köpte en glass istället!


Söndagen tog jag tunnelbanan ner till soho (älskar soho) där har dom de coolaste affärerna & människorna är riktigt snygga, man vet aldrig vad man där!

Men det är det jag älskar med NY man åker in, men man vet aldrig vart man hamnar eller vad man kommer & se, för det händer så mycket på en och samma gång!

Senare mötte jag upp Nora, Marlene & Marianne i central park 2 av flickorna var ju bara här på semester, synd för vi blev ju så fina vänner, bara sådär!

Ännu en gång jag älskar mit liv, yes I do!


RSS 2.0